Training Academie

De Pharmaceutical Academy biedt hoogwaardige training en consultancy aan de farmaceutische sector. Naast kant-en-klare cursussen zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van training die specifiek is afgestemd op uw unieke situaties.

Het leveren van vaardigheden en competenties

Door ons proces van trainingsbehoeftenanalyse zijn we in staat om lacunes in kennis en vaardigheden te identificeren. Vervolgens ontwerpen we trainingen om aan die exacte behoeften te voldoen. Op deze manier krijgen uw uitgaven de beste return en zijn de medewerkers uitgerust met de vaardigheden en kennis om de productiviteit en effectiviteit te verhogen.

Ervaring

Ons team heeft uitgebreide ervaring in de farmaceutische sector en daarom een ​​zeer praktische en resultaatgerichte voorsprong op de trainingsomgeving.

We baseren onze training op het ontwikkelen van praktische competenties en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat aan duidelijke leerdoelen wordt voldaan.

De juiste trainingsoplossing voor uw bedrijf vinden

Wij bieden:

Op competentie gebaseerde trainingsprogramma's 

Dit zeggen onze klanten

"Sinds onze operatoren uw trainingsmodules hebben voltooid, rinkelt mijn telefoon niet meer. 99% van de technische problemen kan nu worden opgelost door onze operatoren die over de nodige kennis en vaardigheden beschikken."

Lijnmanager uit farmaceutische industrie

Om meer te weten over onze diensten van de Academie, klik hier: http://www.pharmacademy.ie/

 

Contact

Hoe kunnen we helpen? Gebruik het onderstaande formulier om ons te contacteren.