Ondersteuning

Wij begrijpen de waarde van uw investering. Om uw investering tijdens de volledige levenscyclus van de installatie te ondersteunen, hebben we verschillende ondersteuningsoplossingen.

Ondersteuning wanneer en waar u het nodig hebt

We begrijpen dat technologie slechts een deel van de oplossing is voor de meerderheid van onze klanten. Daarom zetten we ons in om technische ondersteuning en training te bieden waar en wanneer dit het meest nodig is, on site of telefonisch, in elke fase van uw project.

S.L.A.

We kunnen aan een vaste kost service verlenen of in regie werken. Of we kunnen u een Service Level Agreement aanbieden, afgestemd op uw behoeften. Alles is mogelijk, 5/5 - 7/7, één, twee of drie diensten per dag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Embedded Engineers

On site engineers zijn VistaLink-ingenieurs die met toewijding actief zijn op uw site. Ze zijn volledig beschikbaar en rapporteren aan uw personeel.

Training Academy

De Pharmaceutical Academy biedt hoogwaardige training en consultancy aan de farmaceutische sector. Naast kant-en-klare cursussen zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van training die specifiek is afgestemd op uw unieke situaties.

Contact opnemen

Hoe kunnen we helpen? Gebruik het onderstaande formulier om ons te contacteren.